2011. november 29., kedd

DEVOLO Highspedd 85 dLAN ETHERNET - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladó a képen látható állapotban, teljesen működőképesen egy pár DEVOLO MT2071- es homeplug hálózati eszköz.
+HomePlug - Új dimenzió a hálózatokbanA hálózatok, mára nagyon fontossá váltak életünkben, a rugalmasság mindennél fontosabbá vált, ám nem minden ember rendelkezik elégséges tapasztalatokkal a hálózatok kezeléséhez, a szakértelemnek pedig bizony mindig ára van.
A Devolo tudja a megoldást erre a problémára! A HomePlug technológiának köszönhetően, magának építheti ki hálózatát, el se hinné, milyen egyszerűen. Csak csatlakoztassa a dLAN adaptert PC-jéhez és helyezze egy konnektorba. Így háztartása energiaellátásából egy azonnal hasznosítható hálózatot hoz létre. A dLAN technológiával akár szörfözhet az interneten, és hozzáférhet bármely számítógéphez, vagy akár nyomtatóhoz a házban. A tényleges internetes kapcsolat természetesen ugyan úgy, telefonkábelén keresztül jön, létre, bármilyen fajta kapcsolat is legyen a kapcsolat.
Magas adatforgalmi sebesség - 85 Mbps! A DVD-minőségű video streaming lehetségessé vált a 85 Mbps-os sebességnek köszönhetően. Egy időben küldhet nagyméretű fájlokat és használhat más funkciókat anélkül, hogy ez lassítaná hálózata működését.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 19:39
. DEVOLO Highspedd 85 dLAN ETHERNET - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Fontos